top of page
DSC_5287.jpg

OM MIG

Jag är legitimerad psykoterapeut, fil.mag i psykologi, handledare och utbildare. Som professionell behandlare kan jag erbjuda terapi utifrån evidensbaserade metoder. Jag individanpassar alla behandlingsinsatser och integrerar olika moderna metoder såsom KBT, relationell- och existentiell psykoterapi för att på bästa sätt kunna bemöta Dig och det Du vill ha hjälp med.

Delar av min tid handleder jag inom socialpsykiatrin- behandlingshem, HVB och familjehem, men även för psykoterapeuter och inom skola och omsorg.


Jag arbetar även med chefcoaching och som stöd i olika HR-ärenden, och började min bana med olika personalstöd. Det kan gälla både kortare och längre kontakter och vi söker alltid hitta fram till den mest optimala lösningen. Förutom legitimerad psykoterapeut och filosofie magister i psykologi har jag en personalvetarexamen. Den kombinationen har visat sig mycket användbar för olika stödåtgärder såväl inom privat näringsverksamhet som offentlig sektor. Min långa erfarenhet och professionella specialistkunskap är en god grund för att Du skall kunna få hjälp och utvecklas, något som jag brinner för att få vara delaktig i.


Jag har privat mottagning dels i centrala Stockholm och även i Älvsjö, Herrängen.


Du kan ringa eller maila för frågor och/eller boka tid (se Kontakt).

Varmt välkommen!

Om mig: Inner_about
bottom of page